- Del 2 -
Bushcraft Træklatring

Bliv certificeret i Bushcraft og Træklatring. Fordyb dig i skovens
aktiviteter, så du kan undervise andre og skabe gode oplevelser i naturen.

Friluftsvejleder Del 2

Træklatring
21. maj – 30. maj 2024

I Træklatring opnår du udvidede egenfærdigheder, der gør dig i stand til at klatre sikkert på egen hånd primært i træer. Din grundviden kan også anvendes på klatrevægge eller klatreanlæg. Når fortroligheden omkring reb, udstyr og sikkerhed er opnået, arbejder vi videre med fokus på at afholde klatreaktiviteter for andre.   

Bushcraft
3. september – 12. september

Under Bushcraft forløbet udbygges dine lejrlivskundskaber med fokus på at kunne overleve på egen hånd i naturen. Du opnår kendskab til spiselige planter, overlevelseteknikker og kommer til at teste færdighederne af på egen hånd. Under forløbet indgår en 24-times tur, hvor alle deltagere sendes afsted alene med begrænsede remdier.   

Det er intet krav, at du har forudgående kundskab til eller erfaring med hverken Træklatring eller Bushcraft for at kunne deltage på uddannelsen. Vi stiller udstyret til rådighed til aktiviteterne, og arbejder med niveaudelt undervisning. Som Friluftsvejleder bliver du uddannet på begge moduler som instruktør på niveau 1. Med dette niveau kan du planlægge, gennemføre og varetage aktiviteter for andre på begynderniveau.   

Visited 135 times, 1 visit(s) today