- Del 1 -
Kano & Kajak Mountainbike

Få instruktørkompetencer til de mest populære friluftsaktiviteter i Danmark, og blive godt klædt på til at tage andre med sikkert på tur.

Friluftsvejleder Del 1

Kano & Kajak 
11. juni – 20. juni 2024

I Kano & Kajak opnår du stærke egenfærdigheder i både kano og havkajak. der gør dig i stand til at færdes sikkert på egen hånd. De første dages intensive undervisning foregår med base fra vores camp i Vejle på sø, å og hav. Vi afslutter forløbet med en flerdagstur, hvor fokus er på at blive instruktør. Den afsluttende prøve er en del af turen. 

Mountainbike 
13. august – 22. august 2024

På Mountainbike opnår du ligeledes solide egenfærdigheder over de første intensive dage. Vi har base i vores camp lidt uden for Vejle, men mange gode og varierede træningsmuligheder tæt på. Herefter besøger vi forskellige spor i Jylland og på Fyn, med overnatning på andre lejrpladser, inden den afsluttende prøve finder sted.

Det er intet, krav at du har forudgående kundskaber eller erfaring med hverken kano, kajak eller mountainbike for at kunne deltage på uddannelsen. Vi stiller udstyret til rådighed til aktiviteterne, og vi arbejder med niveaudelt undervisning. Som Friluftsvejleder bliver du uddannet instruktør på niveau 1. Med dette niveau kan du planlægge, gennemføre og varetage aktiviteter for andre på begynderniveau.   

Visited 217 times, 1 visit(s) today